versauto resitve za avtomobilsko industrijo

Rešitve za avtomobilsko industrijo zajemajo meritve polizdelkov s pomočjo strojnega vida, meritve kakovosti spajanja različnih komponent, real-life testing meritve, avtomatizacijo različnih proizvodnih strojev in avtonomni sistem z 4G mobilno povezavo za potrebe real-time telemerije. 

 

Spodnja slika prikazuje primer celovite rešitve za enega izmed največjih proizvajalcev avtomobilskih baterij. Naša rešitev neprestano meri tok do 2500A, napetost na več celicah akululatorja in temperaturo na več različnih točkah in izvaja procesirannje vseh signalov. Vsi podatki se shrnajujejo lokalno na USB medij. Hkrati se vsi podatki pošiljajo še na server, tako da ima lastnik merilnega sistema vedno na voljo vse zabeležene podatke o sistemu. Vključno z real-time podatki iz celega sveta. Konkretno je bilo opremljenih več vozil na severu Evrope, podatki pa so se pošiljali na server v Ljublani. Uporabnik se kadarkoli poveže na server in pregleduje zajete in obdelane signale. Spodaj je poenostavljena shema sistema.

tab merilni sistem

 

Spodnja slika prikazuje izris signala, ki prikazuje zagonski tok v odvisnosti od časa. To je tipičen graf, ki ga pripravi aplikacija na serverju in je kadarkli na voljo uporabniku. To je le eden izmed signalov in prikazov. Za bolj podrobne informacije nas prosim kontaktirajte.

prikaz signala tok

 

 

ID za DDV: SI53967763 | Matična številka: 6372139000 | Osnovni kapital: 7.500,00 EUR | TRR pri NLB d.d. IBAN SI56 0297 0026 0410 148

Versarum, pravne storitve in sistemske integracije, d.o.o., vpisan pri Okrožnem sodišču v Novem mestu pod opr. št. 2013/18788