versmobile, mobilni datalogger, prenosni

VersMobile je avtonomen sistem z mobilno povezavo z internetom. Sistem avtonomno zajema podatke in izvaja manipulacijo nad različnimi aktuatorji ali stroji. Mobilni internetno povezavo se lahko uporabi za pregled delovanja sistema, ali pa tudi za nadzor oziroma za potrebe upravljanja sistema na daljavo.

VersMobile sistem je največkrat zapakiran v IP65/66 ohišje za potrebe pritrditve sistema na različna vozila in plovila. Pogosto se uporabi tudi kovinski kovček z zaslonom na dotik in tipkovnico. V tem primeru uporabnik dobi celovit sistem ter povezavo z internetom, seveda pa lahko sistem še vseeno konfigurira kot avtonomen sistem z opcijo nadzora na daljavo.

VersMobile vsebuje Real-Time kontroler, FPGA čip za hipno procesiranje, HMI vmesnik (zaslon na dotik, tipkovnica, miška), 4G modem, Wi-Fi omrežje in različnimi IO moduli za zajem in generiranje signalov.

mobilni datalogger,4g datalogger

Do sistema lahko dostopamo lokalno preko WLAN povezave. V kolikor pa se pojavi potreba lahko do vseh podatkov v sistemu dostopamo preko interneta kjerkoli na svetu. 

avtonomna merilna platforma

 

Sistem je visoko-konfigurabilen, tako da lahko izberete poljubno avtonomijo sistema, izberete različne Real-Time & FPGA Targete in različne merilne module. 

Spodnja slika prikazuje mobilni datalogger z vsemi komponentami. Sistem je zapakiran v IP66 ohišje za potrebe montaže sistema na podvozje vozila.

mobilni datalogger IP66, vodotesen datalogger

ID za DDV: SI53967763 | Matična številka: 6372139000 | Osnovni kapital: 7.500,00 EUR | TRR pri NLB d.d. IBAN SI56 0297 0026 0410 148

Versarum, pravne storitve in sistemske integracije, d.o.o., vpisan pri Okrožnem sodišču v Novem mestu pod opr. št. 2013/18788